Actorul Joseph Gordon-Levitt caută fotografii cu peisaje din România pentru un nou proiect

Celebrul actor de la Hollywood face un apel către fanii din România să contribuie cu cele mai bune fotografii cu peisaje din țara noastră. Imaginile vor face parte din proiectul „The Colors of Romania” inițiat de actor pe site-ul său hitrecord.org

Joseph Gordon-Levitt, mare pasionat de natură, călătorii și peisaje a pus acum ochii pe România și a pornit un nou proiect care vizează frumusețile naturale din țara noastră.

Castelul Peleș e cap de afiș

Actorul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, acolo unde, de altfel, posteză foarte des fotografii din diveresele proiecte hitRECord. În cererea adresată fanilor din România, Joseph Gordon-Levitt a postat o imagine superbă cu Castelul Peleș. Fotografia a adunat deja peste 2.500 de like-uri în doar o zi de la publicare. Actorul îi invită pe oameni să trimită cele mai bune imagini care să reprezinte țara noastră. Ele vor face parte din proiectul „The Colors of Romania”. Joseph obișnuiește să facă des astfel de acțiuni și are la activ zeci de proiecte în foarte multă țări din întreaga lume. Cele mai multe dintre ele sunt legate de natură, dar de-a lungul timpului a primit numeroase fotografii de portret cu oamenii din țările respective. Cele mai bune dintre ele au fost urcat pe site-ul actorului, hitrecord.org

foto: Facebook/Joseph Gordon-Levitt

Anunțul făcut de actor nu a rămas fără ecou! Românii s-au mobilizat imediat și am trimis imagini din țara noastră.

1.500 de fotografii în 24 de ore

Imaginile au curs pe site-ul proiectului. În nici 24 de ore, peste 1.500 de fotografii au fost urcate pe site. Oamenii au trimis imagini din marile orașe, din satele din Transilvania, cu cetățile istorice, cele mai frumoase piscuri de la noi, peisaje cu natura, cu oameni, clădiri istorice sau pur și simplu cu viața cotidiană din orașele României.

Ce este hitRECord

hitrecord.org este o companie de producție și colaborare digitală, fondată de actorul Joseph Gordon-Levitt în 2004. Este în același timp un loc de întâlnire și de creație pentru oamenii din toată lumea, dar funcționează și ca o platformă de crowdfunding. Din 2014, actorul găzduiește show-ul HIT Record on TV, care a câștigat Primetime Emmy Awards.

Vom crea și dezvolta arta și mass-media aici, pe hitrecord.org, vom folosi poziția mea în industria de divertisment tradițional pentru a transforma acea creativitate în bani și apoi împărtășim orice profit cu artiștii ce vor contribui

hitrecord.org (sursa: Wikipedia)

Dincolo de proiectele lansate de actor, oamenii pot veni cu idei care să fie susținute de cei din comunitatea hitRECord.

Vorbim despre proiecte legate de fotografie, film, scurt-metraj, animații digitale, interviuri etc. Până acum, peste 750.000 de persoane au luat parte la proiectele lansate pe site, iar unii dintre ei au și fost recompensați financiar. Peste 3 milioane de dolari au câștigat cei care au creat content pe site!

foto: hitrecord.org

Cine este Joseph Gordon-Levitt

Actorul în vârstă de 39 de ani s-a năcut la Los Angeles în California. Dincolo de rolurile jucate el este și producător, muzician și antreprenor.

foto: Facebook/Joseph Gordon-Levitt

A debutat la o vârstă destul de fragedă în lumea fimului. Copil fiind, a jucat în „10 Things I Hate About You”, „Holy Matrimony” și „3rd Rock from the Sun”.

Apoi a luat o pauză pentru a studia la Universitatea Columbia, dar a renunțat în 2004.

foto: Facebook/Joseph Gordon-Levitt

A revenit pe marele ecran, iar de atunci a jucat în numeroase pelicule: (500) Days of Summer, Inception, The Dark Night Rises, Brick, Lincoln, The Lookout, Manic sau G.I. Joe: The Rise of Cobra.

Nominalizat la Globurile de Aur

În 2015, Joseph Gordon-Levitt a just în The Walk, regizat de Robert Zemeckis, unde l-a interpretat pe Phillipe Petit, iar în 2016 a fost Edward Snowden în pelicul Snowden a lui Oliver Stone.

Pentru rolurile interpretate în (500) Days of Summer și 50/50, actorul american a fost nominalizat la Globurile de Aur la categoria „Cel mai bun actor”.

Dincolo de rolurile jucate a debutat și ca regizor. În 2013 a produs Don Jon, film în care a și jucat. Anterior regizase două filme de scurt-metraj în 2010.

Tatăl actorul a fost director de știri la un post de radio, iar bunicul său a fost și el regizor de film la Hollywood, timp de peste 30 de ani. A produs Pillow Talk, potrivit Wikipedia.

foto: Facebook/Joseph Gordon-Levitt

Cei care doresc să trimită fotografii pentru proiectul hitRECord The Colors of Romania o pot face AICI.

Acest site web utilizează Cookie-uri