#RomâniaRespiră – Radiografia plămânilor tăi la final de an

Nature Talks se alătură campaniei #RomâniaRespiră, ajunsă la a doua ediție. Philips România și Airly continuă demersul de a informa oamenii și de a le oferi acces la date în timp real și gratuit referitoare la calitatea aerului pe care îl respirăm, prin măsurarea nivelului emisiilor de particule în suspensie. 

Nature Talks realizează în perioada 16 noiembrie-4 decembrie, o serie de reportaje dedicate acestei campanii. Vă prezentăm principalele surse ale poluării atât din casă, cât și de afară, efectele acestui fenomen asupra sănătății și care sunt soluțiile prin care putem reduce poluarea. 

INTERVIURILE NATURE TALKS

Vom pune întrebări relevante despre mediul înconjurător și vom afla în interviurile Nature Talks cum se raportează autoritățile de la noi, cele europene, dar și societatea civilă în general, la natură și la problemele ei.Vom sta față în față cu oamenii momentului, vom realiza interviuri în exclusivitate și ne vom asigura mereu că răspunsurile pe care le primim sunt pe înțelesul tuturor.

INAMICUL DE PE JOS

V-ați gândit vreodată cum am ajuns în situația în care trotuarele și spațiile verzi s-au transformat în coșuri de gunoi? Mucuri de țigară, ambalaje de plastic, sticle de suc, sticle de bere, pungi de orice fel, sunt doar unele dintre gunoaiele pe care le vedem zilnic în orașe. Amenzi se dau în cazuri izolate, pentru că de cele mai multe ori, persoana trebuie prinsă în fapt ca să fie pedepsită. La cât se aruncă însă, cine mai poate să țină pasul?