Școala de vară ECO 2.0 by Nature Talks
Start înscrieri! Vino cu cel mic la ”Școala de vară ECO 2.0”! Program gratuit de educație de mediu în București. Copilul tău învață într-un atelier de 90 de minute, lucruri importante legate de: poluare, risipă alimentară, eficiență energetică și colectare separată!
Grupe de câte 15 elevi
Participare gratuită
Gustare sănătoasă inclusă
Atelier de plantare
Proiect realizat în parteneriat cu:
și
cu sprijinul
Tot ce trebuie să știi despre cum se desfășoară proiectul
La atelierele noastre de mediu vor putea participa, în total, 400 de copii din București!
Program
”Școala de vară ECO 2.0” se desfășoară în perioada 15 iulie -19 august 2022
Număr de locuri
O grupă este formată din 15 elevi
Participare
Participarea este gratuită
Ateliere de mediu
Un atelier de mediu are o durată de 90 de minute. Același atelier se va relua în fiecare săptămână, astfel încât informațiile noastre să ajungă la 400 de copii.
Categorii de vârstă
Grupa de vârstă: 8 - 12 ani
Locație
Grădina MNLR - Str. Nicolae Crețulescu, nr.8, București
Primire copii: 10 min
Curs interactiv de mediu - partea I - 30 min
Snack sănătos - 10 min
Curs interactiv de mediu - partea a II-a - 30 min
Premiere - 10 min
Înscrie-l pe cel mic acum
Ce spun copii care au participat la ediția de anul trecut
Cel mai mult mi-a plăcut jocul despre reciclare. Am reținut ușor care sunt culorile tomberoanelor și unde trebuie aruncat fiecare tip de material în parte. Ca să protejăm natura, este important să reducem poluarea, să plantăm cât mai mulți copaci și să nu mai risipim mâncarea.
Mi-a plăcut foarte mult macheta care ne-a arătat cum ar trebui să funcționeze un oraș care are tot ce îi trebuie astfel încât să rămână ”în pace” cu natura. Am învățat astăzi că este bine să te gândești bine înainte să cumperi prea mult sau să mai iei o pungă de plastic de la magazin, în loc să vii cu una reutilizabilă de acasă.
Mi s-a părut interesant experimentul despre poluare. Nu mi-am imaginat cât de mult rău fac mașinile, iar de acum înainte am să încerc să folosesc mijloacele de transport în comun, bicicleta sau trotineta. Le voi spune și părinților mei să lase mașina acasă atunci când pot, ca să fim mai prietenoși cu mediul.